Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Pro žáky > Žákovský parlament > Rok 2018/2019

Žákovský parlament v roce 2018/2019

DSCN0571.JPG DSCN0569.JPG

0.A,B    POKORNÝ Ondra, KŘEPELKA Kuba

1.A        BOBÁKOVÁ Beáta, ANDĚL David, ŠEDIVÁ Barbora

1.B        SUKOVÁ Petra, MRÁZ Patrik

2.A        KOS Norbert, SHANDYUK Vanessa

2.B        TOMÁŠ Josífek, PECHMAN Pavel

3.A        ČECHOVÁ  Johanka, HORÁK David

3.B        POKORNÝ David, KADLEC Robert

4.A        PUCHMERTL Vojta, OPOČENSKÁ Nela, HORVÁTHOVÁ Eliška

4.B        JANKIV Viktor

5.A        BUMBA Tomáš, HÁNOVÁ Anička   

5.B.       ČUMPELÍK Tomáš, SUCHOMEL Adam, DANYLYCH Maxim

6.A        KABÁT Adam, HLAVÁČEK David, YE Felix                               

7.A        MACKOVÁ Tamarka       

7.B        BEDNÁŘ Matěj

8.A        ŠÁLEK Jakub

9.A        ČUMPELÍKOVÁ Hanka, MAREŠ Dominik

                 

 

A je tu opět září, září 2018.  Parlament čekají nové volby. Jak to bude probíhat, jsme psali vloni, takže stejně.  Do Parlamentu se přihlásili nulťáci, těšíme se na ně, prý jsou to malí velcí šikulové!

 

říjnu 2018 připravují třídy svoje programy, na každém zasedání se o tom bavíme. Snažíme se přesvědčit nově zvolené parlamenťáky, že je potřeba vymýšlet uskutečnitelné věci, abychom se na jejich realizaci mohli podílet. Škola je plná pracovníků nejrůznějších profesí, neboť se opravdu začínají vyměňovat okna. Zdá se, že to bude takzvaně mazec. Celé patro se uzavře a stěhujeme se, kam je to jen možné. Třídy vyjíždějí na školy v přírodě a na adapťáky, na zasedáních stále někdo chybí. Tento školní rok se odvíjí tedy pěkně neobyčejně!

 

Na listopad 2018 jsme plánovali představit nový parlament v naší krásné aule, všechno bude ale jinak, jelikož výměna oken se posunula právě tam. Samozřejmě, že do sálu nemůže ani noha, proto také vyhlašuje paní ředitelka několikadenní ředitelské volno.  Jásáme, volno je volno, ale v parlamentu se tento rok zatím moc neposouváme.

 

Prosinec 2018 je vždycky skvělý měsíc! Mikuláš, Vánoce a vše, co k tomu patří! Ve třídách si užíváme atmosféru výjimečného času, připravujeme vánoční besídky a školní trhy, chodíme do divadla na vánoční kusy, zkrátka užíváme si! Tak za žákovský parlament tradičně:

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019!

 

Je tu leden 2019! Dohodli jsme se s paní ředitelkou a paní zástupkyní, že v úterý 15. ledna proběhne slavnostní představení parlamentu v sále školy.  Konečně! Parlamenťáci představí sami sebe, svůj tým a program své třídy budou prezentovat formou plakátu, který pak vystavíme ve vestibulu  severní budovy, ať  také naši rodiče, prarodiče a přátelé školy vidí, co nás zajímá a co nám není lhostejné. A tady nás máte: